Een huis aankopen of verkopen is een ingrijpende beslissing en zoveel meer dan een akkoord bereiken tussen koper en verkoper, het gaat over veel geld en er komt heel wat bij kijken. Wij helpen u hier graag mee verder.

Wat mag u van ons verwachten

1. Waardebepaling

Als eerste stap gaan we onderzoeken hoeveel uw woning, appartement of bouwgrond waard is. Hier spelen vele factoren een grote rol, zoals de ligging, ouderdom, afwerkingsgraad, omvang, etc… Door rekening te houden met al deze factoren en de calculatie van verschillende berekeningsmethodes krijgt u een correct inzicht in de JUISTE waarde van uw vastgoed.

2. Samenwerking

We vinden het uitermate belangrijk onze klanten te adviseren en samen te werken in een sfeer van vertrouwen. Om die reden stellen we dan ook een contract voor dat U ten allen tijde vrijblijvend kan verbreken zonder enige kost. 

3. Opmaak verkoopsdossier

Verkoop zonder stress, wij onlasten u van alle administratieve zorgen en stellen uw persoonlijk dossier samen met alle verplichte wettelijke documenten.

4. Vastgoedstyling

Samen met u maken we uw woning verkoopsklaar dit alles voor een optimaal verkoopsresultaat.

5. Professionele fotoreportage

De foto’s van uw woning worden door een professionele fotograaf op zijn best weergegeven en indien nodig zorgen we ook voor een online 360° bezichtiging, deze revolutionare techniek geeft u een Google streetview ervaring binnen de muren van uw woning.

6. Verkoopsbrochure / offline marketing

We presenteren alle nodige informatie en bundelen deze in een mooi verzorgde verkoopsbrochure, indien gewenst verzorgen wij ook flyers, bestickering, enz…

7. Adverteren / online marketing

De digitale wereld staat niet stil, ook wij niet! Voor elk pand in portefeuille starten we een digitale campagne op maat. Naast de traditionele sites (Immoweb, Hebbes, Immovlan,…) gaan we dat stapje verder. We adverteren nameijk ook op social media (Facebook, Instagram, Youtube, …. ). Hierdoor kunnen we zeer selectief en doelgericht te werk gaan, zo verhogen we onze kansen tot een snelle verkoop. Tot slot zetten we ook in op andere online marketing kanalen zoals advertenties in zoekmachines (Google adwords).

8. Bezichtigingen en bezoekdagen.

Bezichtingen of bezoekdagen gebeuren in overleg met u zodat dit op een vlotte, gestructureerde manier kan georganiseerd worden.

9. Dossieropvolging

Een goed contact tijdens het dossierverloop is belangrijk. Zowel na de bezichtigingen als het verdere verloop met de potentiële kandidaten houden we u op de hoogte. Kandidaten met interesse verwachten snel geholpen te worden daarom staan we steeds paraat met raad en daad.

10. Prijsonderhandeling

Onze sterkte, mede dankzij onze ervaring, zijn de prijsonderhandelingen. Doordat we niet rechtstreeks met het goed verbonden zijn kunnen we als tussenpersoon de beste onderhandelingen voeren. Hier houden we steeds de vraagprijs in het achterhoofd.

11. Compromis

Na de onderhandelingen stellen wij de compromis op en na de goedkeuring van een notaris naar keuze kunnen we overgaan tot het tekenen van de compromis.

12. Notariële akte

De laatste stap is een zorgeloze akte, wij bezorgen het volledige dossier aan uw notaris voor een verdere afhandeling.

Uiteraard kom ik graag geheel vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en zoeken we naar de JUISTE aanpak voor uw vastgoed!

Ook voor verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. De huurwetgeving is complex en vraagt veel vakkennis zeker omdat de huurmarkt continu evolueert. Wij kunnen u ondersteunen in het bepalen van een correcte huurprijs. Daarnaast starten wij doelgerichte publiciteit op en maken een grondige selectie van de potentiële huurders. Kortom, we verzorgen uw huurdossier van a tot z tot en met de intrede van de huurder.

Wenst u meer informatie of wilt u verkopen of verhuren?