Over ons

Welkom bij Ryck-art Projects, waar onze naam voortkomt uit een diepgewortelde familieband. ‘Ryck’ staat voor Ryckmans en ‘Art’ voor Arthur. Arthur Ryckmans (+) was een bevlogen binnenhuisarchitect met een sterke verbondenheid met de bouwsector. Zijn passie voor ontwikkeling en innovatie heeft Wim geïnspireerd om Ryck-art Projects op te richten.

Bij Ryck-art Projects bieden we een op maat gemaakte, persoonlijke service die nauw aansluit bij de wensen van onze klanten. We fungeren als bemiddelaar tussen verhuurders, verkopers, ontwikkelaars enerzijds, en huurders, kopers en investeerders anderzijds. Geen enkel pand is hetzelfde, en daarom bekijken wij zorgvuldig welke aanpak nodig is voor een vlotte verkoop, want elke situatie is uniek.

Eerlijkheid, transparantie en bescheidenheid vormen de kern van onze werkwijze. Verwacht bij Ryck-art Projects geen gladde verkoopspraatjes of vage voorwaarden. Bij ons staat de klant centraal, en streven we ernaar dat de stap tot aankoop of verkoop zonder zorgen genomen kan worden.

Uw vastgoed verdient de juiste aanpak, ondersteund door juridische en professionele know-how, en dit alles versterkt met een uitgebreide marketingstrategie. Bij Ryck-art Projects bent u altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking, onder het genot van een kopje koffie. Wij zijn hier om uw vastgoeddromen waar te maken.