Over ons

De naam Ryck-art is gegroeid uit een sterke familieband, Ryck staat voor Ryckmans en Art voor Arthur. Arthur Ryckmans (+) was een gepassioneerd binnenhuisarchitect en was sterk verbonden met de bouwsector.
Zijn ervaring in ontwikkeling en in innovatie spoorden Wim en Chris aan om RYCK-ART PROJECTS  op te richten .
Ryck-art projects staat garant voor een op maat gemaakte persoonlijke service die getoetst wordt aan de wensen van de klant!
Wij treden op enerzijds als bemiddelaar tussen verhuurder, verkoper of ontwikkelaar en anderzijds huurder, verkoper of investeerder. Geen enkel pand is hetzelfde, Wij bekijken welke aanpak er precies nodig is voor een vlotte verkoop, want elke situatie is verschillend.
Voor eerlijkheid, transparantie en bescheidenheid bent u bij ons aan het juiste adres, verwacht van ons geen gladde verkoopspraatjes of vage voorwaarden. Bij ons staat de klant centraal en moet de stap tot aankoop of verkoop kunnen nemen, zonder zich zorgen te moeten maken.
Uw vastgoed verdient de juiste aanpak, juridisch en professioneel know-how en dit alles gekoppeld met een zeer uitgebreide marketing.
U bent dan ook altijd welkom voor een kennismaking met een kopje koffie.